Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

background

Kopen en verkopen bij een ervaren makelaar in omgeving Rijsbergen

22 juni 2020

Zit u eraan te denken om in Rijsbergen te gaan wonen? Dan is het altijd handig om wat meer informatie over het dorp te krijgen. Bijvoorbeeld over de huizenmarkt en de mogelijkheden om er het huis van uw dromen te kopen. Daarvoor schakelt u een makelaar in de gemeente Zundert in zoals de Huizenbemiddelaar; die alles weet over Rijsbergen. Dat is natuurlijk ook het geval wanneer u uw huis in Rijsbergen juist wil verkopen. In dit artikel vertellen we u meer over de huizenmarkt en wonen in Rijsbergen!

De huizenmarkt in Rijsbergen

In heel Nederland stijgen de huizenprijzen en is er schaarste op de markt. Dat is in Rijsbergen en de regio Zundert ook het geval. De gemiddelde vraagprijs van woningen in Rijsbergen is ongeveer 587.642 euro. Dat betekent natuurlijk niet dat de prijs van uw droomwoning ook rond deze prijs ligt; het is een gemiddelde. Het is wel zo dat er in Rijsbergen in verhouding minder starterswoningen zijn en dat woningen in het midden- en vooral in het hoge segment beter beschikbaar zijn. Naast eengezinswoningen zijn de meest voorkomende type woningen in Rijsbergen dan ook bovenwoningen, bungalows, woonboerderijen en landhuizen. De prijs per vierkante meter is ongeveer gelijk met die van het gemiddelde van Nederland.

Wonen in Rijsbergen

In Rijsbergen wonen ongeveer 6500 mensen en de plaats hoort bij de gemeente Zundert. U bent zo in het commerciële centrum van Breda, terwijl u toch geniet van een echt dorpsgevoel. U kunt heerlijk genieten in de natuur, bijvoorbeeld in de nabijgelegen natuurgebieden Pannenhoef, Vloeiweide en Krabbebosschen. Daarnaast vormt de Sint-Bavokerk het middelpunt van het dorp. Ook is er voldoende te doen, denk bijvoorbeeld aan de boerendag, carnaval, het korenfestival en de bavoloop. En natuurlijk bent u ook zo in Zundert voor het jaarlijkse Bloemencorso!

Nieuwbouw in Rijsbergen

In Rijsbergen worden ook steeds weer huizen bijgebouwd. Wanneer u dus op zoek bent naar nieuwbouw, bent u ook in Rijsbergen op de juiste plek. Van appartementen tot vrijstaande woningen, voor ieder wat wils wordt er bijgebouwd.

Uw huis in Rijsbergen verkopen met de juiste makelaar

Wilt u uw huis in Rijsbergen juist verkopen, ook dan is het belangrijk om een makelaar zoals De Huizenbemiddelaar in te schakelen, die verstand heeft van de huizenmarkt in deze regio. Gemiddeld duurt het zo’n 53 dagen voordat een woning in Rijsbergen is verkocht. Met de hulp, kennis en kunde van onze makelaardij kunnen we er samen voor zorgen dat dit sneller gebeurt!

De Huizenbemiddelaar: uw makelaar in Rijsbergen

Dus of u nu een huis in Rijsbergen wil kopen of juist uw huis hier wil verkopen, u schakelt De Huizenbemiddelaar in! Met jarenlange ervaring en kennis van de omgeving zorgen wij ervoor dat u uw droomhuis vindt of juist verkoopt.

Kopen en verkopen bij een ervaren makelaar in omgeving Rijsbergen

Neem contact met ons op!

Deel via social media

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
16:21