Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

Header 1

Huis kopen

Onze diensten

Huis kopen


Uw droomhuis kopen 

De huizenmarkt is oververhit, zeker ook in onze regio. Dat maakt het lastig om zelf de perfecte woning te vinden én te kopen. De Huizenbemiddelaar kan u hier gelukkig bij helpen; niet alleen met ons eigen ruime aanbod in het gehele 076-gebied, maar ook als gespecialiseerd aankoopmakelaar. Samen vinden we het huis dat bij u past!

Bij De Huizenbemiddelaar staat een persoonlijke aanpak voorop, want een huis kopen doet u natuurlijk niet elke dag! Daarom luisteren we goed naar uw wensen, gaan we actief voor u op zoek en bewaken we uw budget. En dat alles tegen een vast tarief, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Laat onze expertise voor u werken

De Huizenbemiddelaar helpt u bij het vinden van een huis of appartement in Breda en omgeving. We staan voor u klaar met een goede service en gedegen kennis.

 

Vraag een gratis waardebepaling aan!

De voordelen van
De Huizenbemiddelaar

Wilt u ook uw huis of appartement voor de juiste prijs verkopen in Breda en omgeving? Dan bent u bij De Huizenbemiddelaar Breda aan het juiste adres. U krijgt service en resultaat tegen een eerlijk tarief. Goede redenen om voor ons te kiezen bij de verkoop van uw huis:

 • circle

  Persoonlijke service

 • circle

  Laagdrempelig en lokaal

 • circle

  Als eerste op de hoogte

 • circle

  Vast tarief i.p.v. percentage

 • circle

  Klantbeoordeling: 9.5

Dé woningexpert van 076 

De huidige huizenmarkt vraagt om een deskundige aanpak. Die krijgt u bij De Huizenbemiddelaar. Omdat we regionaal en lokaal actief zijn in Breda en omliggende gemeenten zoals Zundert, weten we vaak al welke huizen er vrijkomen voordat ze online staan, op bijvoorbeeld Funda. We maken een realistische waardebepaling en nemen de onderhandelingen voor onze rekening.

 

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen!


Wij waren heel tevreden met de diensten van De Huizenbemiddelaar Breda. Lucas Beek en zijn personeel waren altijd snel te bereiken en hebben het verkopen van ons huis in Achtmaal zeer goed verzorgd. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

- Laura Liebenberg

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Breda, Zundert of Wernhout.

Neem contact op
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
11:25