Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

Header 7

Ons bedrijf

Over ons

Ons bedrijf


De persoonlijke makelaar

Bij De Huizenbemiddelaar draait alles om u. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk en zorgen er dan ook voor dat u bij ons alles behalve een nummer bent. Omdat we werken met een klein en warm team staat altijd dezelfde persoon voor u klaar om u te helpen met de koop of verkoop van uw woning en het beantwoorden van uw vragen. 

Omdat De Huizenbemiddelaar zich specifiek richt op de lokale en regionale woningmarkt van het gebied met kengetal 076 weten we precies wat er in de omgeving speelt. Zo kunnen we een gerichte gratis waardebepaling voor u maken, zijn we als eerste op de hoogte van huizen of appartementen die te koop komen en weten we precies hoe we uw woning het beste in de markt kunnen zetten.

Alles onder 1 dak

Naast onze persoonlijke aanpak blinken we ook uit in totaalservice: De Huizenbemiddelaar biedt een compleet pakket aan diensten en begeleidt u in elke stap van het koop- of verkooptraject.

Vraag een gratis waardebepaling aan!

De voordelen van
De Huizenbemiddelaar

Wilt u ook uw huis of appartement voor de juiste prijs verkopen in Breda en omgeving? Dan bent u bij De Huizenbemiddelaar Breda aan het juiste adres. U krijgt service en resultaat tegen een eerlijk tarief. Goede redenen om voor ons te kiezen bij de verkoop van uw huis:

 • circle

  Persoonlijke service

 • circle

  Laagdrempelig en lokaal

 • circle

  Gratis waardebepaling

 • circle

  Eerlijke tarieven

 • circle

  Klantbeoordeling: 9.5

Ervaren en professioneel 

Naast onze laagdrempeligheid en kennis van de regionale woningmarkt kunt u bij De Huizenbemiddelaar ook rekenen op de deskundigheid van onze makelaars Lucas en Yoeri. Met hun jarenlange ervaring in en ruime kennis van de makelaarswereld weten ze precies hoe en waarmee ze u het beste van dienst kunnen zijn.

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen!


Wij waren heel tevreden met de diensten van De Huizenbemiddelaar Breda. Lucas Beek en zijn personeel waren altijd snel te bereiken en hebben het verkopen van ons huis in Achtmaal zeer goed verzorgd. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

- Laura Liebenberg

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Breda, Zundert of Wernhout.

Neem contact op
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
18:01