Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

Header 8

Ons team

Wie zijn wij?

Bij De Huizenbemiddelaar vinden we het belangrijk om te weten wie u bent. Maar andersom geldt dat natuurlijk ook! Daarom stelt ons team zich graag aan u voor, zodat u precies weet met wie u bij ons te maken krijgt.

Yoeri Yoeri

Yoeri Korse

Eigenaar en makelaar Yoeri is onze absolute expert als het gaat om de woningmarkt in en rond Breda. Hij is dan ook het eerste aanspreekpunt voor wie op zoek is naar een huis of appartement in Breda of er een woning te koop wil aanbieden. Met zijn makelaarsexpertise en marktkennis zorgt Yoeri voor een uitstekende onderhandelingspositie om zo voor u tot het beste resultaat te komen. 

Lucas Lucas

Lucas Beek

Als eigenaar van De Huizenbemiddelaar is Lucas inmiddels een bekend gezicht in de regio. Hij kent de lokale woningmarkt rond Breda en Zundert dan ook als geen ander. Met zijn makelaarskennis én achtergrond in marketing begeleidt hij u niet alleen op professionele wijze bij de aankoop of verkoop van een woning, maar weet hij ook hoe een huis aantrekkelijk en zichtbaar in de markt gezet moet worden.

Marian Marian

Marian de Veer

Wanneer u contact opneemt met De Huizenbemiddelaar is de kans groot dat Marian u als eerste te woord staat. Als betrokken office manager zorgt ze voor alle communicatie tussen koper, verkoper en makelaars en beschikt ze over veel informatie over de huizen en appartementen in ons aanbod. Daarnaast neemt Marian de administratieve zaken binnen ons kantoor voor haar rekening.

Corine Corine

Corine Butter

Onmisbaar binnen onze organisatie: commercieel medewerker binnendienst Corine Butter. Wie een huis wil kopen of verkopen krijgt met nogal wat administratie te maken. Corine beantwoordt graag alle vragen die u hierover heeft en kan u stap voor stap helpen met de eventuele administratieve lasten.

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen!


Wij waren heel tevreden met de diensten van De Huizenbemiddelaar Breda. Lucas Beek en zijn personeel waren altijd snel te bereiken en hebben het verkopen van ons huis in Achtmaal zeer goed verzorgd. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

- Laura Liebenberg

Meer weten?

Wilt u persoonlijk kennis komen maken met ons team? Maak gerust een afspraak voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Breda, Zundert of Wernhout.

Neem contact op
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
17:11