Onze klanten beoordelen ons met een

9,4

background

Kopen en verkopen in Achtmaal

22 juni 2020

Denkt u eraan om in Achtmaal te komen wonen? Of zou u juist graag uw huis in Achtmaal verkopen? Of u nu een huis wil kopen, verkopen, laten taxeren of hypotheekadvies wil; u heeft een makelaar nodig met kennis van de omgeving Achtmaal! De Huizenbemiddelaar staat voor u klaar en vertelt u in dit artikel alles over de huizenmarkt in Achtmaal en waar u op moet letten als u er een huis wil kopen of verkopen.

De huizenmarkt in Achtmaal

We weten allemaal hoe het in zijn algemeenheid gaat met de huizenmarkt in Nederland. Er is schaarste op de woningmarkt en de prijzen stijgen. Dat is in Achtmaal niet anders. Het is een klein dorp met ongeveer 1600 inwoners. De gemiddelde huizenprijs is er 486.606 euro, maar dat betekent natuurlijk niet dat iedere woning in Achtmaal rond deze prijs ligt. Er zijn echter wel maar een beperkt aantal starterswoningen te vinden, hoewel in het midden- en vooral in het hogere segment een goede beschikbaarheid is. De meest voorkomende woningen naar eengezinswoningen zijn dan ook woonboerderijen, bungalows, villa’s en landhuizen. De gemiddelde prijs per vierkante meter is 2582 euro en dat is ongeveer gelijk aan het gemiddelde van Nederland.

Waarom een huis kopen in Achtmaal?

Waarom zou u eigenlijk een huis kopen in Achtmaal? Wat is er te doen en is het er fijn wonen? Allereerst zijn er de bezienswaardigheden en karakteristieken die het dorp mooi maken, zoals de Sint-Corneliuskerk uit 1863. Daarnaast kunt u ook heerlijk vertoeven in de natuur, bijvoorbeeld in natuurgebied Matjens, Wallsteijn, Oude Buisse Heide of De Moeren en Gooren en Krochten. Ook is er voldoende te doen, natuurlijk carnaval maar ook dorpsfeesten, kermissen, zomeravondconcerten en natuurlijk de bloemencorso in Zundert.

Uw huis in Achtmaal verkopen: kies de juiste makelaar

Wilt u uw huis in Achtmaal verkopen, dan is het belangrijk dat u dat doet met een makelaar die bekend is in de omgeving. De Huizenbemiddelaar is dan de makelaar waar u naar op zoek bent; wij kennen de omgeving van Achtmaal op ons duimpje en weten precies wat er speelt in de huizenmarkt. Gemiddeld duurt het 85 dagen voordat een woning in Achtmaal is verkocht, maar wij zorgen er natuurlijk graag voor dat dit voor u een stuk sneller zal gebeuren!

De Huizenbemiddelaar: uw makelaar in Achtmaal

De Huizenbemiddelaar Zundert is uw makelaar in Zundert en omstreken, en natuurlijk ook in Achtmaal. We weten precies wat er speelt in de lokale huizenmarkt en weten daarom ook altijd een goede strategie te bedenken voor de verkoop van uw woning. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een huis in Achtmaal, kunt u uitstekend bij ons terecht!

Kopen en verkopen in Achtmaal

Neem contact met ons op!

Deel via social media

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
00:24